miércoles, 25 de septiembre de 2013

Reflexió dels vídeos

Després d'haver vist els vídeos, he observat que les tecnologies van evolucionant d'una manera molt ràpida amb el temps. Per aquesta raó penso que les noves tecnologies no són el futur, sinó que ja formen part del present. 


Aquí us deixo un vídeo anomenat aules autosuficients, és el que més em va agradar i cridar l'atenció, perquè vaig poder observar que les noves tecnologies estaven evolucionant de tal manera que comportaven un canvi de les metodologies tradicionals que s'ensenyen als col·legis de diferents ciutats.
Si disposem de les noves tecnologies com són les pissarres digitals interactives (PDI), ordenadors, ipads... i les sabem fer funcionar, haurem de modificar la nostra metodologia d'ensenyar, adaptant-la així, a les noves eines que fem servir. Pel fet de buscar una alternativa per ensenyar més motivadora i enriquidora.


Per moltes tecnologies que puguin existir, si no les saps utilitzar, no tenen cap ús. No et quedis antiquat format per saber fer-les funcionar. 

Qui vulgui ensenyar als altres, en primer lloc, haurà d'aprendre a fer, tot allò que després haurà d'ensenyar! 

Hem d'ensenyar als  alumnes a emprendre un camí de nous avantatges utilitzant les noves tecnologies, perquè tenen les capacitats suficients per fer-ho i serà possible si els formem adequadament. 

Forma't per saber-ne més! ja que les noves tecnologies avancen ràpidament, vols avançar?

No hay comentarios:

Publicar un comentario