jueves, 21 de noviembre de 2013

Aplicacions didàctiques i metodològiques de l'eina Jing


Jing és una eina que serveix per capturar imatges, realitzar vídeos, presentacions o tutorials. Consisteix a plasmar un accés del teu escriptori (imatges, explicar com s'accedeix algun lloc concret, com s'utilitza una eina, etc) que vulguis presentar o ensenyar i anar realitzant i dient els passos a seguir. 

Aquesta ferramenta grava tot el procés que has realitzat anteriorment, formant un vídeo. Un cop tinguis el vídeo fet, ja sigui un tutorial o una presentació, pots compartir-ho amb la resta de persones via internet. A més a més, aquesta aplicació és gratuïta. 



Per utilitzar Jing hauràs de registrar-te a l'adreça (Screencast.com). Un cop instal·lat el programa apareix una espècie de sol a la part superior, són les opcions que ens permeten utilitzar Jing. Quan seleccionem la primera opció apareix un quadre que determina la zona que serà gravada.



Aquest mètode és molt útil en l'àmbit educatiu, ja que dóna la possibilitat de fer explicacions de continguts tant per part del mestre com dels alumnes.
A continuació afegeixo un vídeo de com s’utilitza Jing, per si han quedat dubtes.


No hay comentarios:

Publicar un comentario