miércoles, 20 de noviembre de 2013

El codi QR i RA


El codi QR (codi de resposta ràpida) és una evolució dels codis de barres.

 Codi de barres:

Codi QR:
Conté un format bidimensional descodificable, per tant és necessari tenir un dispositiu digital de captura de la imatge per poder utilitzar-ho, els mòbils actuals solen portar-lo ja incorporat.D'aquesta manera podrem accedir i emmagatzemar gran quantitat d'informació.

Té tres quadres situats als costats que permeten llegir molts codis d'aplicacions com ara: de publicitat, catàlegs, targetes de visita, webs, blocs, internet, etc.


En àmbit d'educació ens pot ser útil per accedir mitjançant un codi Qr a una explicació sobre algun tema d’interès, a cercar informació d'algun lloc, d'alguna persona, restaurant, etc.La RA (Realitat Augmentada) és una visió directa o indirecta d'un entorn físic en el món real, els quals es combinen amb elements virtuals per a crear una realitat a temps real. És un conjunt de dispositius que afegeixen informació  virtual a la informació física ja existent.
Aquí us deixo un vídeo on podreu observar clarament que és la realitat augmentada:


Aquí pots consultar un vídeo on parla de les noves aplicacions que estan sortint al mercat, relacionades amb la realitat augmentada i els codis Qr:


No hay comentarios:

Publicar un comentario