jueves, 7 de noviembre de 2013

Aplicacions didàctiques del Jclic
El programa Jclic és un programa format per diferents aplicacions informàtiques que ofereixen la possibilitat de crear una gran varietat d’activitats educatives interactives amb animacions, imatges, so i vídeos,etc.

Amb aquestes eines podrem formar diverses activitats com ara: trencaclosques, associacions d’imatges amb paraules, relacionar so amb imatge, jocs de memòria, activitats d’exploració, d’identificació, d’informació, de text (omplir buits, ordenar elements), etc.JOC DE MEMÒRIA

ASSOCIACIÓ IMATGE AMB PARAULA

PUZZLEJclic presentar les seves activitats en conjunt, programades amb l’ordre que es representaran, amb la finalitat de crear projectes educatius.

Per al professorat Jclic és molt útil per tant, poden elaborar tasques per als alumnes i reforçar els diversos continguts que estan treballant a l'aula, d'una manera interactiva, divertida, amb moltes opcions i nivells de dificultat.

Jclic està format per:

Jclic Applet: permet introduir les activitats de Jclic dintre d'una pàgina web.

Jclic Player: l'opció de realitzar les activitats del disc dur de l'ordinador, sense estar connectat a internet.

Jclic Author: pots crear, editar i publicar les activitats de manera fàcil.

Jclic Reports: mòdul de recollida de dades i generació d'informes dels resultats de les tasques realitzades pels alumnes.Per utilitzar Jclic cal seguir els passos següents:

No hay comentarios:

Publicar un comentario